Poziv sponzorima

 

Razlozi zašto  biti sponzor DORS/CLUC konferencije?

  • Jedinstvena prilika da se predstavite široj publici a koju čine IT stručnjaci i entuzijasti na području IT industrije, zdravstva i akademskog svijeta.

 

expertsdc2015.jpg

  • Tražte zaposlenike? Ne možemo Vam obećati da će se baš svi javiti na vaš oglas, ali Vam možemo pomoći promovirati radna mjesta na kojima tražite zaposlenike bilo viralno bilo uživo.

 

publikadc2015.jpg

 

 

  • Networking na konferenciji ljudi smatraju čak možda i korisnijim od same konferencije jer imate priliku razmijeniti kontakte s novim osobama, imate priliku razgovarati o temama koje bi inače malo teže došle na red u svakodnevnom razgovoru….

networking

  • U konačnici imate se priliku opustiti i zabaviti jer ste većinom u društvu istomišljenika.

 

Konferencija DORS/CLUC je uvijek bila zamišljena kao neprofitna. Sponzorstvom se jedino pokrivaju troškovi provođenja i organizacije same konferencije.

Pozivamo sve tvrtke, institucije te individualce da nam pomognu svojim sponzorstvom  u organizaciji DORS/CLUC 2015 konferencije, jedne od najstarijih i najvećih konferencija čija su tematika slobodne i otvorene tehnologije te otvoreni standardi. Iskoristite jedinstvenu priliku kako biste predstavili svoje poslovanje na konferenciji, stekli nova poznanstva, možda sklopili poslovna partnerstva a možda upoznali i potencijalne zaposlenike. Za detaljnjije informacije o sponzorstvu konferencije javite nam se na info@dorscluc.org

Najnovije obavijesti

Latest announcements

POWERED BY: Free and open source software!

Organizatori:

Partneri konferencije:

FER logo

Zlatni sponzori:

Srebrni sponzori:

Sponzori:

Micro sponzori:

Mediji: